It is #Inktober.
Tijdens Inktober is het de bedoeling dat je iedere dag een tekening maakt. Dat kan natuurlijk digitaal. Gebruik ouderwets met pen en papier. Maar je kunt jezelf helemaal laten gaan met canvas en verf. Uiteraard mag iedereen dat zelf weten

Onderwerpen

De lijst dagelijkse inktober onderwerpen om te tekenen (of een van de vele) is te vinden op twitter (@inktober). Het is natuurlijk de bedoeling je aan 1 lijst te houden. Dus niet de diverse lijsten af te gaan tot je een Inktober onderwerp tegen komt dat je bevalt.

Het zijn de inktober onderwerpen die je uit je comfort zone of dagelijkse tekening sleur halen doe het leukste en uitdagendste zijn. Als je continu of een onderwerp tekent is het best lastig om eens wat anders te tekenen.

Als Star Wars nerd ga ik proberen geen afbeeldingen te maken zonder een link naar dat universum. Maar toch zijn er een paar onderwerpen die er gewoon om vragen, nu al.

Hier onder de instagram posts met met tekeningen. Ik zal deze per dag aan proberen te vullen (Laatste tekening bovenaan)

Dag 26: Hide

Dag 25: Buddy

Dag 24: Dig

Dag 23: R.I.P.

Dag 22: Chef

Dag 21: Sleep

Dag 20: Coral

Dag 19: Dizzy

Dag 18: Trap

Dag 17: Storm

Dag 16: Rocket

Dag 15: Outpost

Dag 14: Armor

Dag 13: Dune

Dag 12: Slippery

Dag 11: Disgusting

Dag 10: Hope

Dag 9: Throw

Dag 8: Teeth

Dag 7: Fancy

Dag 6: Rodent

Dag 5: Blade

Dag 4: Radio

Dag 3: Bulky

Dag 2: Wisp

Dag 1: Fish